Leave Your Message
01/04

SISTEM kita

Dirancang lan Dibangun kanggo Nyukupi Kebutuhan Sampeyan, Digawe khusus kanggo proyek sampeyan, digawe khusus kanggo fasilitas sampeyan.

Flue Gas Desulfurization Semprot Towers FGD Wet Desulfurizing Scrubber Tanduran Proses Flue Gas Desulfurization Semprot Towers FGD Wet Desulfurizing Scrubber Tanduran Proses
04

Semprotan Desulfurisasi Gas Buang T...

2024-02-05

Proses Menara Desulfurisasi Pambuka

Gas flue lumebu ing silinder menara desulfurization semprotan, lan mbentuk antarmuka kontak karo absorber slurry semprotan maya ing tataran Rising internal saka menara desulfurization semprotan (tingkat aliran punika 1.5-2m / s). Ing gas flue lan partikel kabut Cairan sing kebak ing kontak karo countercurrent, lan partikel bledug udan dening nresep S02 lan njebak partikel bledug mili mudhun menyang ngisor menara desulfurization ing proses partikel kabut kebangkrutan, lan dibuwang menyang tank sedimentasi saka bolongan overflow. Gas diresiki munggah ing silinder wis defogged lan dehydrated dening separator gas-banyu kanggo ngrampungake kabeh aman bledug lan desulfurization prosedur, lan banjur mimpin metu liwat bagean conthong ndhuwur silinder. Cairan sampah dibuwang menyang tank sedimentasi liwat bolongan kebanjiran ing sisih ngisor silinder, (bolongan kebanjiran nduweni desain segel banyu kanggo nyegah bocor udara, lan dilengkapi bolongan reresik kanggo nggampangake reresik ing ngisor silinder. ) sawise udan (pembuangan awu) lan alkali (regenerasi) daur ulang. Ing wektu sing padha, kanggo nggampangake pangopènan sistem desulfurisasi lan nangani kahanan darurat, bisa dibangun flue bypass yen kondisi ngidini.


Komposisi Sistem Menara Desulfurisasi

Sistem desulfurisasi utamane dumadi saka sistem gas buang, sistem oksidasi penyerapan, sistem persiapan slurry, sistem perawatan produk sampingan, sistem perawatan banyu limbah, sistem umum (banyu proses, udara tekan, sistem tangki slurry kecelakaan, lan sapiturute), sistem kontrol listrik lan bagean liyane.

ndeleng rincian
01
Sabuk Filter meksa tanduran Efisien Limbah Sludge Dewatering System Sabuk Filter meksa tanduran Efisien Limbah Sludge Dewatering System
01

Sabuk Filter Tekan Efisiensi Pabrik...

2024-05-20

Filter sabuk sabuk, uga dikenal minangka saringan sabuk, minangka jinis peralatan filter tekanan sing nggunakake sabuk filter kanggo filtrasi, sing nduweni kaluwihan ing ngisor iki:

1. Efisiensi filtrasi sing dhuwur: penet panyaring sabuk nganggo cara filtrasi tekanan dhuwur, sing bisa nyuda banyu ing zat banyu kanthi efektif, supaya bahan kasebut bisa garing kanthi cepet, supaya bisa nambah efisiensi produksi.

2. Efek pemurnian sing apik: penet panyaring sabuk nduweni karakteristik presisi dhuwur lan efisiensi dehidrasi sing dhuwur. Filter sabuk penet ora mung bisa nyaring banyu, nanging uga mbusak impurities liyane ing materi, wis efek pemurnian apik. Bisa kanthi efektif nyaring bahan padhet utawa partikel sing digantung ing cairan, lan kualitas barang sing diasilake luwih terjamin.

3. Operasi prasaja: operasi saka penet Filter sabuk banget prasaja, mung kudu sijine materi banyu-ngemot menyang mesin, nyetel paramèter sing cocog bisa miwiti nyaring, lan peralatan wis sistem kontrol otomatis, bisa nyuda kakiyatan pegawe. saka buruh.

4. Awet: penet Filter sabuk wis kekiatan dhuwur lan umur layanan dawa, kang bisa éling operasi produksi uninterrupted lan nyimpen alangan kanggo ngganti peralatan.

5. Ngirit energi lan perlindungan lingkungan: penet panyaring sabuk mung kudu di resiki kanthi rutin nalika nggarap, sing nyuda polusi lingkungan lan barang, lan uga nyuda sampah energi.

6. Wide sawetara saka aplikasi: penet Filter sabuk cocok kanggo nyaring kabeh jinis bahan banyu-ngemot, ora winates dening viskositas materi, ukuran, wangun lan faktor liyane, karo daya adaptasi gedhe. Pencet saringan sabuk cocok kanggo nangani macem-macem jinis cairan, kayata bahan kimia, panganan, obat-obatan, kosmetik, lsp.

ndeleng rincian
Industrial Agitated Sludge Film Tipis Pengering Slurry Perawatan Mesin Pangatusan Industrial Agitated Sludge Film Tipis Pengering Slurry Perawatan Mesin Pangatusan
04

Industri Agitated Sludge Tipis...

2024-03-01

1) Sistem pangatusan film tipis horisontal nduweni kedap udara sing apik, bisa entuk kontrol isi oksigen sing ketat lan safety dhuwur. Iki minangka salah sawijining proses pangatusan sing paling aman ing bidang pangatusan sludge saiki.


2) Horisontal lancip film pangatusan peralatan endhot proses pangatusan punika gaya pangembangan endhot perawatan lan pembuangan, kang wis kaluwihan ketok ing safety, stabilitas, linuwih, majeng lan aspèk liyane. Aplikasi proses pangatusan film tipis horisontal ing pembuangan sludge koperasi minangka pilihan ilmiah lan cukup kanggo perawatan lan pembuangan sludge saiki.


3) Kopling digunakake kanggo nyambungake poros utama mesin pengering film tipis karo reducer, sing ndadekake mesin pengering film tipis luwih stabil ing operasi lan nambah stabilitas reducer. Lengan kopling ekspansi digunakake kanggo nyambungake poros utama mesin pengering film tipis, sing nyuda kerugian gesekan ing antarane poros utama lan bantalan. Struktur kasebut prasaja lan gampang digunakake.


4) Ing proyèk sludge mixing lan proyèk pembangkit listrik, kontrol wangun sludge garing lan isi Kelembapan banget kritis, kang bakal mengaruhi operasi saka sistem insineration sakteruse saka sistem pangatusan. Ing tangan siji, proses pangatusan film lancip horisontal bisa generate produk granular karo ukuran partikel seragam lan ora bledug, lan ing tangan liyane, iku bisa cepet éling imbuhan saka isi Kelembapan kanthi ngganti meksa uap lan kacepetan saka loro- mesin pengeringan linier panggung. Kontrol apik saka wangun lan isi Kelembapan saka endhot garing bisa njamin operasi stabil saka kabèh sistem.

ndeleng rincian
01
Membrane Bioreactor MBR Sistem Paket Pengolahan Limbah Limbah Membrane Bioreactor MBR Sistem Paket Pengolahan Limbah Limbah
02

Paket MBR Membrane Bioreactor...

2024-06-20

Kauntungan saka bioreaktor membran mbr

 

MBR Membrane (membrane Bio-Reactor) minangka jinis anyar saka sistem perawatan banyu limbah sing nggabungake teknologi pamisahan membran lan teknologi perawatan biologis. Peran utama lan ciri sing dibayangke ing aspek ing ngisor iki:

Pemurnian efisien: Proses bioreaktor membran MBR kanthi efisien bisa mbusak macem-macem polutan ing limbah, kalebu bahan sing dilereni, bahan organik lan mikroorganisme, supaya bisa nambah kualitas efluen kanthi signifikan lan nyukupi standar discharge nasional utawa syarat panggunaan maneh.

Ngirit ruang: Amarga bioreaktor membran MBR nggunakake komponen membran kompak kayata film datar, nutupi area cilik lan cocok kanggo papan sing winates, kayata stasiun perawatan limbah kutha.

Operasi prasaja: Operasi bioreaktor membran MBR relatif prasaja lan ora mbutuhake perawatan kimia sing rumit, nyuda biaya operasi lan beban kerja pangopènan.

Kompatibilitas sing kuat: Proses membran MBR cocok kanggo macem-macem jinis perawatan banyu limbah, kalebu banyu limbah industri, limbah domestik, lan liya-liyane, lan nduweni macem-macem aplikasi.

Efisiensi perawatan biologis sing luwih apik: Kanthi njaga konsentrasi sludge aktif sing dhuwur, bioreaktor membran MBR bisa nambah beban organik perawatan biologis, saéngga nyuda jejak fasilitas perawatan banyu limbah lan nyuda jumlah sisa endapan kanthi njaga beban endhot sing sithik.

Pemurnian jero lan mbusak nitrogen lan fosfor: bioreaktor membran MBR, amarga interception efektif, bisa nahan mikroorganisme kanthi siklus generasi dawa kanggo entuk pemurnian jero limbah. Ing wektu sing padha, bakteri nitrifying bisa kanthi multiply ing sistem, lan efek nitrifikasi ketok, menehi kamungkinan kanggo mbusak fosfor jero lan nitrogen.

Ngirit energi lan nyuda konsumsi: Bioreaktor membran mbr inovatif kayata film warata tumpukan kaping pindho ningkatake sistem irit energi lan nyuda konsumsi energi operasi.

Ing ringkesan, minangka proses pemurnian banyu sing efisien, bioreaktor membran ora mung bisa nambah efek pemurnian banyu, nanging uga ngirit papan lan nyuda biaya operasi, saengga digunakake ing macem-macem lapangan.

ndeleng rincian
Sistem Pengolahan Air Limbah Industri Teknologi Proses Efluen ETP Sistem Pengolahan Air Limbah Industri Teknologi Proses Efluen ETP
05

Pengolahan Air Limbah Industri...

2024-04-26

Polusi sing disebabake dening limbah industri utamane kalebu: polusi bahan aerobik organik, polusi beracun kimia, polusi materi tersuspensi padhet anorganik, polusi logam abot, polusi asam, polusi alkali, polusi nutrisi tanduran, polusi termal, polusi patogen, lan liya-liyane. , mambu utawa umpluk, supaya banyu limbah industri asring presents aversive katon, asil ing wilayah gedhe saka polusi banyu, langsung ngancam nyawa lan kesehatan wong, supaya iku utamané penting kanggo ngontrol banyu limbah industri.


Karakteristik banyu limbah industri yaiku kualitas lan kuantitas banyu beda-beda gumantung saka proses produksi lan cara produksi. Kayata listrik, pertambangan lan sektor banyu limbah utamane ngemot polutan anorganik, kertas lan panganan lan sektor industri liyane saka banyu limbah, isi bahan organik dhuwur banget, BOD5 (kabutuhan oksigen biokimia limang dina) asring luwih saka 2000 mg / L, sawetara nganti 30000 mg / L. Malah ing proses produksi padha, kualitas banyu ing proses produksi bakal ngganti nemen, kayata oksigen ndhuwur ndamu converter steelmaking, orane tumrap sekolah smelting beda saka tungku baja padha, Nilai pH banyu sampah bisa antarane 4 ~ 13, prakara dilereni soko tugas bisa antara 250 ~ 25000 mg/L.

Karakteristik liyane saka banyu limbah industri yaiku: saliyane banyu pendinginan ora langsung, ngemot macem-macem bahan sing ana gandhengane karo bahan mentah, lan wujud eksistensi ing banyu limbah asring beda, kayata fluorine ing banyu limbah industri kaca lan banyu limbah elektroplating umume hidrogen fluorida ( HF) utawa ion fluoride (F-), lan ing pupuk fosfat banyu limbah tanduran ana ing bentuk silikon tetrafluorida (SiF4); Nikel bisa dadi ion utawa kompleks ing banyu limbah. Karakteristik kasebut nambah kesulitan kanggo ngresiki banyu limbah.

Jumlah banyu limbah industri gumantung saka panggunaan banyu. Metalurgi, nggawe kertas, petrokimia, daya listrik lan industri liyane nggunakake banyu gedhe, jumlah banyu sampah uga gedhe, kayata sawetara pabrik baja smelting 1 ton banyu sampah baja 200 ~ 250 ton. Nanging, jumlah nyata banyu limbah sing dibuwang saka saben pabrik uga ana gandhengane karo tingkat daur ulang banyu.

ndeleng rincian
FRP Filtrasi Tank Stainless Steel Pressure Vessels Water Treatment Filter Plant FRP Filtrasi Tank Stainless Steel Pressure Vessels Water Treatment Filter Plant
08

Tangki Filtrasi FRP Stainless S...

2024-02-05

Filter perawatan banyu minangka bagean penting saka sistem filtrasi banyu, lan milih unit filtrasi sing tepat penting kanggo njamin filtrasi sing efisien lan akurat. Nalika teknologi maju, tabung panyaring saiki dilengkapi macem-macem fitur kinerja, njamin kinerja filtrasi sing paling dhuwur.

1. Struktur khusus teknologi filtrasi disk, sing nyedhiyakake kinerja filtrasi sing tepat lan sensitif, kanggo mesthekake yen mung partikel sing luwih cilik tinimbang ukuran sing dibutuhake bisa mlebu sistem. Iki ndadekake sistem filtrasi paling efisien kasedhiya ing ukuran kiro-kiro saka 5μ kanggo 200μ. Pangguna bisa milih saringan kanthi presisi sing beda-beda miturut kabutuhan banyu, nyedhiyakake keluwesan kanggo pangaturan aliran sistem.

2. Modularitas standar prau panyaring mbantu ngirit papan, amarga sistem kasebut adhedhasar unit panyaring disk standar. Pangguna bisa milih miturut kabutuhan dhewe, sing fleksibel lan bisa diganti. Sistem kasebut kompak, nduweni tapak cilik lan bisa dipasang kanthi gampang ing papan pojok.

3. Operasi kanthi otomatis lan saluran terus-terusan saringan tekanan njamin kinerja sing optimal. Proses backwashing gantian antarane saben unit ing kombinasi panyaring, kanthi otomatis ngalih ing antarane negara kerja lan backwashing kanggo mesthekake saluran terus. Kajaba iku, konsumsi banyu backwash cilik banget, mung 0,5% saka produksi banyu. Digabungake karo backwash sing dibantu udhara, konsumsi banyu dhewe bisa dikurangi dadi kurang saka 0,2%, njamin backwashing kanthi kacepetan dhuwur lan lengkap sajrone sawetara detik.

4.Kothak panyaring banyu kanthi sifat filtrasi nduweni umur layanan sing dawa amarga unsur panyaring plastik anyar kuwat, tahan karat lan nduweni skala minimal. Kabukten tahan 6 nganti 10 taun tanpa nyandhang utawa umur, mesthekake filtrasi lan backwashing ora bakal saya suwe saya suwe.

Filter tekanan 5.Our kualitas dhuwur, kurang pangopènan lan tundhuk karo standar kualitas sing cocog. Dites ing kahanan kerja simulasi lan uji coba sadurunge ninggalake pabrik. Gampang digunakake, ora mbutuhake alat khusus, lan duwe bagean cilik. Fitur kasebut nggawe saringan perawatan banyu kanthi sifat filtrasi cocog kanggo sistem filtrasi sing efisien lan akurat.

ndeleng rincian
Reverse Osmosis Plant Process Equipment Sistem Pengolahan Air Industri Reverse Osmosis Plant Process Equipment Sistem Pengolahan Air Industri
09

Persamaan Proses Pabrik Osmosis Balik...

2024-02-05

Karakteristik teknologi reverse osmosis:


Reverse osmosis minangka teknologi pemurnian banyu sing akeh digunakake, utamane ing setelan industri. Proses kasebut nggunakake membran semi-permeabel kanggo mbusak ion, molekul lan partikel sing luwih gedhe saka banyu. Kemajuan teknologi reverse osmosis wis dadi cara sing efisien lan biaya-efektif kanggo ngasilake banyu sing berkualitas kanggo macem-macem aplikasi industri.


1. Fitur utama teknologi reverse osmosis yaiku tingkat penolakan uyah sing dhuwur. Tingkat desalinasi saka membran siji-lapisan bisa tekan 99%, dene sistem reverse osmosis siji-tataran umume bisa njaga tingkat desalinasi sing stabil luwih saka 90%. Ing sistem reverse osmosis rong tahap, tingkat desalinasi bisa stabil ing luwih saka 98%. Tingkat penolakan uyah sing dhuwur iki ndadekake osmosis terbalik becik kanggo tanduran desalinasi lan proses industri liyane sing mbutuhake uyah lan rereged liyane saka banyu.


2. Teknologi reverse osmosis bisa kanthi efektif mbusak mikroorganisme kayata bakteri, bahan organik, lan bahan anorganik kayata unsur logam ing banyu. Iki nyebabake kualitas banyu limbah sing luwih apik dibandhingake karo metode perawatan banyu liyane. Banyu sing diasilake uga nduweni biaya operasi lan tenaga kerja sing luwih murah, mbantu nyuda polusi lingkungan.


3. Fitur penting teknologi reverse osmosis yaiku kemampuan kanggo nyetabilake kualitas banyu sing diprodhuksi sanajan kualitas banyu sumber fluktuasi. Iki mupangati kanggo stabilitas kualitas banyu ing produksi, lan pungkasane nduwe pengaruh positif marang stabilitas kualitas produk banyu murni.


4. Teknologi reverse osmosis bisa nyuda beban ing peralatan perawatan sakteruse, saéngga ndawakake umur layanan peralatan kasebut. Iki ora mung ngirit biaya pangopènan nanging uga mbantu nambah efisiensi sakabèhé saka proses industri.


Ing ringkesan, kemajuan ing teknologi reverse osmosis wis dadi cara sing efisien lan biaya-efektif kanggo ngresiki banyu ing setelan industri. Tingkat penolakan uyah sing dhuwur, kemampuan kanggo mbusak macem-macem impurities, biaya operasi sing murah lan dampak positif marang stabilitas kualitas banyu dadi becik kanggo tanduran lan peralatan reverse osmosis industri.

ndeleng rincian
Sistem Pengolahan Air Limbah Proses DAF Mesin Flotasi Udara Terlarut Sistem Pengolahan Air Limbah Proses DAF Mesin Flotasi Udara Terlarut
010

Mesin Flotasi Udara Terlarut...

2024-02-05

I. Pambuka mesin flotasi udara larut:

Mesin flotasi udara sing dibubarake utamane digunakake kanggo pamisahan padhet - Cairan utawa Cairan - Cairan. Liwat pembubaran gas lan sistem release ing banyu sampah kanggo gawé nomer akeh umpluk nggoleki, supaya adheres menyang Kapadhetan partikel ngalangi utawa Cairan cedhak banyu ing banyu sampah, asil ing Kapadhetan sakabèhé kurang saka negara banyu, lan gumantung ing buoyance kanggo nggawe munggah menyang lumahing banyu, supaya minangka kanggo entuk tujuan misahake ngalangi-Cairan utawa Cairan-Cairan.


Loro, lingkup aplikasi mesin flotasi udara larut:

1. Pemisahan barang padhet sing digantung, ganggang lan microaggregates liyane ing permukaan.

2. Daur ulang zat sing migunani ing banyu limbah industri, kayata pulp ing banyu limbah kertas.

3, tinimbang tank sedimentasi sekunder lan klempakan banyu sing klempakan lan materi sing digantung liyane.


Telung, kaluwihan mesin flotasi udara terlarut:

kinerja stabil long-term, operasi gampang, pangopènan gampang, kurang gangguan;

Adsorption efisien microbubbles lan partikel dilereni soko tugas ing mesin flotation online dipun bibaraken nambah efek aman saka SS;

Kontrol otomatis mesin flotasi udara, pangopènan prasaja;

Pompa aliran multi-phase saka mesin flotasi udara sing larut bisa digawa nganggo pompa bertekanan, kompresor udara, tangki gas larut gedhe, jet lan sirah rilis, lsp;

Efisiensi pembubaran banyu udhara larut yaiku 80-100%, 3 kali luwih dhuwur tinimbang efisiensi ngambang tradisional saka udhara larut;

Discharge lumpur multi-lapisan kanggo njamin efek discharge banyu;

ndeleng rincian
01

SOLUSI

  • 6511567 sjt

    Sijine ing ati lan keahlian kanggo ngupayakake solusi sing cocog kanggo sampeyan.

  • 651156772c

    Nyedhiyakake solusi sing lengkap lan dipercaya kanggo kepatuhan lan lingkungan sing luwih resik. Solusi kanggo masalah sing ana gandhengane karo lingkungan, kelestarian lan biaya kapan wae, ing ngendi wae.

BABAGAN AWAKE DHEWEProfil Perusahaan

Babagan Xinjieyuan

Guangdong Xinjieyuan Environmental Protection Technology Co., Ltd. profesional ing: pangembangan riset lan manufaktur peralatan perlindungan lingkungan, perawatan banyu, perawatan gas sampah, perawatan limbah limbah lan lapangan liyane, minangka perusahaan riset ilmiah perlindungan lingkungan, produksi, penjualan, wis komprehensif. tim operasi profesional buktiaken lan construction project KALUBÈRAN, karo integrasi, kabèh chain, Kapabilitas layanan lengkap multi-dimensi.

ndeleng liyane
1693298644371wxl
6582b3fk6t

780 +

2000+ perusahaan koperasi

6582b3fudf

10 taun

26 taun pengalaman profesional

tim

109 +

Staff profesional lan teknis 280+

6582b3fte2

11700

Perusahaan kalebu area 30000 meter persegi

nakoni, nyelidiki

Kanggo perlindungan lingkungan, hemat energi lan pengurangan emisi, nggunakake banyu maneh, nggunakake maneh sumber daya, lan sapiturute, kanggo nyedhiyakake dhukungan sing tepat!

BLOG & ARTIKEL

"PEMBANGUNAN BERSAMA-SAMA, TANPA USAHA" karo kabeh mitra kita bebarengan, nggawe masa depan sing luwih apik!

1 (1) Kab
1 (1)r6i
1 (2) wp
1 (3) 8yj
1 (4)
1 (5)v6o
1 (13) lqg
1 (14) ox
1(15)la7
1 (16)(1)(1) balung
1 (17)(1)80e
1 (18) (1) esuk
1 (1) Kab
1 (1)r6i
1 (2) wp
1 (3) 8yj
1 (4)
1 (5)v6o
1 (13) lqg
1 (14) ox
1(15)la7
1 (16)(1)(1) balung
1 (17)(1)80e
1 (18) (1) esuk
1 (1) Kab
1 (1)r6i
1 (2) wp
1 (3) 8yj
1 (4)
1 (5)v6o
1 (13) lqg
1 (14) ox
1(15)la7
1 (16)(1)(1) balung
1 (17)(1)80e
1 (18) (1) esuk
1 (1) Kab
1 (1)r6i
1 (2) wp
1 (3) 8yj
1 (4)
1 (5)v6o
1 (13) lqg
1 (14) ox
1(15)la7
1 (16)(1)(1) balung
1 (17)(1)80e
1 (18) (1) esuk
1 (1) Kab
1 (1)r6i
1 (2) wp
1 (3) 8yj
1 (4)
1 (5)v6o
1 (13) lqg
1 (14) ox
1(15)la7
1 (16)(1)(1) balung
1 (17)(1)80e
1 (18) (1) esuk
1 (1) Kab
1 (1)r6i
1 (2) wp
1 (3) 8yj
1 (4)
1 (5)v6o
1 (6) putra
1 (7) 4sm
1 (8) lanang
1 (9) 7 kab
1 (10) 1jn
1 (11)o8h
1 (12) zkt
1 (13) lqg
1 (14) ox
1(15)la7
1 (16)(1)(1) balung
1 (17)(1)80e
1 (18) (1) esuk
1 (1) Kab
1 (1)r6i
1 (2) wp
1 (3) 8yj
1 (4)
1 (5)v6o
1 (13) lqg
1 (14) ox
1(15)la7
1 (16)(1)(1) balung
1 (17)(1)80e
1 (18) (1) esuk
1 (1) Kab
1 (1)r6i
1 (2) wp
1 (3) 8yj
1 (4)
1 (5)v6o
1 (13) lqg
1 (14) ox
1(15)la7
1 (16)(1)(1) balung
1 (17)(1)80e
1 (18) (1) esuk
1 (1) Kab
1 (1)r6i
1 (2) wp
1 (3) 8yj
1 (4)
1 (5)v6o
1 (13) lqg
1 (14) ox
1(15)la7
1 (16)(1)(1) balung
1 (17)(1)80e
1 (18) (1) esuk
1 (1) Kab
1 (1)r6i
1 (2) wp
1 (3) 8yj
1 (4)
1 (5)v6o
1 (13) lqg
1 (14) ox
1(15)la7
1 (16)(1)(1) balung
1 (17)(1)80e
1 (18) (1) esuk
1 (1) Kab
1 (1)r6i
1 (2) wp
1 (3) 8yj
1 (4)
1 (5)v6o
1 (13) lqg
1 (14) ox
1(15)la7
1 (16)(1)(1) balung
1 (17)(1)80e
1 (18) (1) esuk
0102030405060708091011121314151617181920rong puluh sijirong puluh lorotelulikurpatlikur252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139