Leave Your Message
01/04

SISTEMET tona

Projektuar dhe ndërtuar për të përmbushur kërkesat tuaja, të përshtatura për t'iu përshtatur projektit tuaj, të përshtatura për t'iu përshtatur objekteve tuaja.

Pastrim i gazit të gripit të sistemit elektrostatik të lagësht Cottrell Smokestack Pastrim i gazit të gripit të sistemit elektrostatik të lagësht Cottrell Smokestack
02

Precipitatori elektrostatik i lagësht S...

2024-06-12

Përparësitë e precipitatorit elektrostatik
1. Shkalla e lartë e pastrimit, precipituesi elektrostatik mund të kapë pluhur të imët mbi 0,01 mikron, shkalla e heqjes së pluhurit mund të arrijë 99%, me efikasitet të lartë të heqjes së pluhurit. Precipituesi elektrostatik gjithashtu mund të rrisë zonën efektive të fushës elektrike dhe të zgjasë gjatësinë e fushës elektrike për të përmbushur nevojat dhe për të përmirësuar efikasitetin e heqjes së pluhurit.
2. Kapaciteti i përpunimit të gazit të gripit është i madh, precipituesi elektrostatik mund të arrijë pajisje në shkallë të gjerë dhe zona maksimale e seksionit të fushës elektrike të një precipituesi të vetëm elektrostatik mund të arrijë 400 metra katrorë.
3. Konsumi i ulët i energjisë. Dallimi midis precipitatorit elektrostatik dhe kolektorit të përgjithshëm të pluhurit është se konsumi i energjisë i precipitatorit elektrostatik përbëhet nga humbjet e rezistencës të shkaktuara nga konsumi i energjisë i pajisjeve, pajisjeve të furnizimit me energji elektrike, izolimit të ngrohjes elektrike dhe motorëve të dridhjeve. Humbja e rezistencës së pajisjeve të precipituesve të tjerë është vetëm konsumi kryesor i energjisë. Meqenëse precipitatorët elektrostatikë rrallë zëvendësojnë pjesët e konsumuara në përgjithësi, kostoja e funksionimit është shumë më e ulët se ajo e precipitatorëve të zakonshëm.
4. Temperatura e lejuar e funksionimit është shumë e lartë. Në rrethana normale, temperatura e lejuar e punës e precipitatorit elektrostatik është 250 ° C, deri në 350 ~ 400 ° C.
5. Gama e trajtimit të gazrave të gripit është më e gjerë dhe precipituesi elektrostatik gjithashtu mund të largojë formaldehidin,

Shiko Detail
Flue Gas Spray Towers FGD Impiante Process Scrubber desulfurizing Wet Flue Gas Spray Towers FGD Impiante Process Scrubber desulfurizing Wet
04

Spray për desulfurimin e gazit të gripit T...

2024-02-05

Procesi i Kullës së Desulfurizimit Hyrje

Gazi i gripit hyn në cilindrin e kullës së desulfurizimit me spërkatje dhe formon një ndërfaqe kontakti me renë e spërkatjes së llumit absorbues në fazën e brendshme të ngritjes së kullës së desulfurizimit me spërkatje (shkalla e rrjedhës është 1,5-2 m/s). Gazi i gripit dhe grimcat e lëngshme të mjegullës janë plotësisht në kontakt me kundërrrymën, dhe grimcat e pluhurit lagen duke thithur S02 dhe duke bllokuar grimcat e pluhurit rrjedhin poshtë në fund të kullës së desulfurizimit në procesin e uljes së grimcave të mjegullës dhe shkarkohen në rezervuari i sedimentimit nga vrima e tejmbushjes. Gazi i pastruar që ngrihet në cilindër ç'mjegullohet dhe dehidrohet nga ndarësi gaz-ujë për të përfunduar të gjithë procedurën e heqjes së pluhurit dhe desulfurizimit, dhe më pas nxirret jashtë përmes pjesës së sipërme të konit të cilindrit. Lëngu i mbeturinave shkarkohet në rezervuarin e sedimentimit përmes vrimës së tejmbushjes në fund të cilindrit, (vrima e tejmbushjes ka një dizajn mbyllës uji për të parandaluar rrjedhjen e ajrit dhe është e pajisur me një vrimë pastrimi për të lehtësuar pastrimin në fund të cilindrit ) pas reshjeve (heqja e hirit) dhe riciklimi i alkalit (rigjenerimit). Në të njëjtën kohë, për të lehtësuar mirëmbajtjen e sistemit të desulfurizimit dhe për të përballuar situatat emergjente, mund të ndërtohet një kanal bypass nëse e lejojnë kushtet.


Përbërja e Sistemit të Kullës Desulfuruese

Sistemi i desulfurizimit përbëhet kryesisht nga sistemi i gazrave të gripit, sistemi i oksidimit të thithjes, sistemi i përgatitjes së llumit, sistemi i trajtimit të nënprodukteve, sistemi i trajtimit të ujërave të zeza, sistemi publik (uji i procesit, ajri i kompresuar, sistemi i rezervuarëve të llumit të aksidenteve, etj.), sistemi elektrik i kontrollit dhe pjesë të tjera.

Shiko Detail
Adsorbimi i karbonit të aktivizuar dhe pajisjet e djegies katalitike VOC Trajtimi i gazit të mbetjeve të shkarkimit Adsorbimi i karbonit të aktivizuar dhe pajisjet e djegies katalitike VOC Trajtimi i gazit të mbetjeve të shkarkimit
07

Adsorbimi i karbonit të aktivizuar dhe ca...

2024-01-19

Kombinimi i pajisjeve të adsorbimit të karbonit të aktivizuar dhe djegies katalitike është një metodë efikase për trajtimin e komponimeve organike të paqëndrueshme (VOCs) në industri të ndryshme. Kjo teknologji e avancuar përdoret gjerësisht në lyerjen me spërkatje, shtypjen, prodhimin kimik, derdhjen me injeksion, prodhimin e bordit të qarkut, veshjen sipërfaqësore, veshjen dhe prodhimin e bojës dhe industri të tjera.


Karakteristika kryesore e kësaj pajisjeje është aftësia e saj për të trajtuar vëllime të mëdha ajri që përmbajnë përqendrime të ulëta të mbetjeve organike të gazit. Efikasiteti i tij i pastrimit është mbresëlënës, duke arritur deri në 95%. Parimi i funksionimit të sistemit përfshin rigjenerimin e desorbimit të karbonit të aktivizuar dhe proceset e djegies katalitike.


Pajisja e adsorbimit është e pajisur me një grup kutish adsorbimi rezervë. Kur karboni i aktivizuar është i ngopur, valvula e kontrollit kalon në gjendjen e desorbimit të djegies katalitike. Karboni i ngopur i aktivizuar më pas nxehet dhe dekompozon përqendrime më të larta të gazeve organike. Ventilatori i qarkullimit të desorbimit fut gazin e desorbimit në shtratin e djegies katalitike, ku lënda organike dekompozohet në mënyrë efikase. Pas desorbimit, kutia e karbonit të aktivizuar është gati për ciklin e ardhshëm, duke siguruar funksionim të vazhdueshëm dhe efikas.

Shiko Detail
01
Presionet e filtrit të rripave Sistemi i shkarkimit efikas të llumit të ujërave të zeza Presionet e filtrit të rripave Sistemi i shkarkimit efikas të llumit të ujërave të zeza
01

Presat e filtrit të rripit Fabrika efikase...

2024-05-20

Presioni i filtrit me rrip, i njohur gjithashtu si filtri i rripit, është një lloj pajisje filtri me presion që përdor rripin e filtrit për filtrim, i cili ka përparësitë e mëposhtme:

1. Efikasitet i lartë i filtrimit: presa e filtrit të rripit adopton mënyrën e filtrimit me presion të lartë, i cili mund të shtrydh në mënyrë efektive ujin në substancën ujore, në mënyrë që materiali të mund të thahet shpejt, në mënyrë që të përmirësojë efikasitetin e prodhimit.

2. Efekt i mirë pastrimi: presa e filtrit me rrip ka karakteristikat e saktësisë së lartë dhe efikasitetit të lartë të dehidrimit. Presioni i filtrit me rrip jo vetëm që mund të filtojë ujin, por edhe të heqë papastërtitë e tjera në material, ka një efekt të mirë pastrimi. Mund të filtrojë në mënyrë efektive lëndën e ngurtë ose grimcat e pezulluara në lëng dhe cilësia e mallrave të prodhuar është më e garantuar.

3. Funksionim i thjeshtë: funksionimi i presës së filtrit të rripit është shumë i thjeshtë, vetëm duhet të vendosni materialin që përmban ujë në makinë, të vendosni parametrat përkatës mund të fillojë filtrimi, dhe pajisja ka një sistem kontrolli automatik, mund të zvogëlojë intensitetin e punës të punëtorëve.

4. E qëndrueshme: presa e filtrit me rrip ka qëndrueshmëri të lartë dhe jetë të gjatë shërbimi, gjë që mund të realizojë funksionimin e pandërprerë të prodhimit dhe të kursejë telashet e zëvendësimit të pajisjeve.

5. Kursimi i energjisë dhe mbrojtja e mjedisit: presa e filtrit me rrip duhet vetëm të pastrohet rregullisht gjatë punës, gjë që redukton ndotjen e mjedisit dhe mallrave, si dhe redukton humbjen e energjisë.

6. Gama e gjerë e aplikimit: presa e filtrit me rrip është e përshtatshme për filtrimin e të gjitha llojeve të materialeve që përmbajnë ujë, pa kufizuar nga viskoziteti i materialit, madhësia, forma dhe faktorë të tjerë, me përshtatshmëri të madhe. Presja e filtrit me rrip është e përshtatshme për trajtimin e llojeve të ndryshme të lëngjeve, si kimikate, ushqimore, farmaceutike, kozmetike, etj.

Shiko Detail
Sistemi i tharjes me brez të vazhdueshëm të makinës për tharje me rrip transportues automatik Sistemi i tharjes me brez të vazhdueshëm të makinës për tharje me rrip transportues automatik
03

Tharëse me rrip transportieri automatike Ma...

2024-03-04

Tharëse rripi është një pajisje e zakonshme tharjeje. Parimi i tij i punës është të dërgojë materialin me lagështi të lartë në tharëse përmes rripit transportues. Pas ngrohjes, uji avullohet gradualisht, dhe më pas lagështia shkarkohet përmes ventilatorit të shkarkimit, në mënyrë që të arrihet qëllimi i tharjes.

Konkretisht, tharësja e rripit përbëhet kryesisht nga rrip transportieri, ngrohës, ventilator e kështu me radhë. Materiali transmetohet në ngrohës përmes rripit transportues dhe uji në sipërfaqen e materialit fillon të avullojë pasi nxehet nga ajri i nxehtë në ngrohës. Ndërsa materiali lëviz, uji gradualisht avullohet derisa materiali të thahet plotësisht. Ventilatori i shkarkimit tërheq ajrin me avujt e ujit nga tharësja, në mënyrë që të sigurohet që lagështia relative brenda tharëses të jetë më e ulët se lagështia e ambientit dhe të sigurojë efektin e tharjes së materialit. Në fund, materiali eksportohet nga priza e tharëses dhe përfundon i gjithë procesi i tharjes.

Tharëse me rripa ka avantazhet e shpejtësisë së tharjes së shpejtë, efikasitetit të lartë dhe cilësisë së mirë të tharjes, e cila përdoret gjerësisht në industritë ushqimore, kimike, farmaceutike dhe të tjera. Në të njëjtën kohë, kur përdorni tharësin me rrip, është e nevojshme t'i kushtoni vëmendje sasisë së materialeve, temperaturës, lagështisë dhe faktorëve të tjerë për të siguruar stabilitetin e procesit të tharjes dhe efektin e tharjes së materialeve.

Shiko Detail
Makinë tharëse për tharjen me llum të trazuar industriale për tharjen e llumit të hollë Makinë tharëse për tharjen me llum të trazuar industriale për tharjen e llumit të hollë
04

Llum i holle i trazuar industrial ...

2024-03-01

1) Sistemi i tharjes horizontale të filmit të hollë ka hermetik të mirë, mund të arrijë kontroll të rreptë të përmbajtjes së oksigjenit dhe siguri të lartë. Është një nga proceset më të sigurta të tharjes sot në fushën e tharjes së llumit.


2) Pajisjet e tharjes së llumit të procesit të tharjes horizontale të filmit të hollë janë trendi i zhvillimit të trajtimit dhe asgjësimit të llumit, i cili ka avantazhe të dukshme në siguri, stabilitet, besueshmëri, të avancuara dhe aspekte të tjera. Aplikimi i procesit të tharjes horizontale të filmit të hollë në asgjësimin e llumit kooperativ është një zgjedhje shkencore dhe e arsyeshme për trajtimin dhe asgjësimin e llumit sot.


3) Lidhja përdoret për të lidhur boshtin kryesor të makinës së tharjes së filmit të hollë me reduktuesin, gjë që e bën makinën e tharjes së filmit të hollë më të qëndrueshëm në funksionim dhe rrit stabilitetin e reduktuesit. Mënga e bashkimit të zgjerimit përdoret për të lidhur boshtin kryesor të makinës së tharjes së filmit të hollë, i cili redukton humbjen e fërkimit midis boshtit kryesor dhe kushinetës. Struktura është e thjeshtë dhe e lehtë për t'u përdorur.


4) Në projektin e prodhimit të energjisë për përzierjen dhe djegien e llumit, kontrolli i formës së llumit të thatë dhe përmbajtjes së lagështisë është shumë kritik, gjë që do të ndikojë në funksionimin e sistemit të mëvonshëm të djegies së sistemit të tharjes. Nga njëra anë, procesi horizontal i tharjes së filmit të hollë mund të gjenerojë produkte kokrrizore me madhësi uniforme të grimcave dhe pa pluhur, dhe nga ana tjetër, mund të realizojë shpejt rregullimin e përmbajtjes së lagështisë duke ndryshuar presionin e avullit dhe shpejtësinë e dy makinë tharëse lineare faze. Kontrolli i mirë i formës dhe përmbajtjes së lagështisë së llumit të thatë mund të sigurojë funksionimin e qëndrueshëm të të gjithë sistemit.

Shiko Detail
Makinë centrifuguese automatike me vidhos dekantues për tharjen e llumit Makinë centrifuguese automatike me vidhos dekantues për tharjen e llumit
06

Dekanim automatik i vidave horizontale...

2024-02-24

Ne ofrojmë një gamë të gjerë centrifugash dekantuese për trajtimin e ujit, duke përfshirë produkte të përshtatshme për impiante të vogla dhe të mesme të trajtimit të ujërave të zeza, sisteme të mëdha të trajtimit të ujit, trajtim organik të ujërave të zeza me përqendrim të lartë dhe trajtim të depërtimit të llumit me përqendrim të lartë. Çdo seri produktesh ka kapacitete të ndryshme përpunimi dhe fushëveprimin e aplikimit, dhe mund të personalizohet sipas nevojave të veçanta të klientëve.


Shumë linja prodhimi të centrifugave me dekantues, duke përfshirë llojin e zakonshëm, klasën e ushqimit dhe klasën rezistente ndaj shpërthimit dhe seri të tjera. Pajisjet tona kanë strukturë kompakte, performancë të shkëlqyer dhe përshtatshmëri të fortë. Në të njëjtën kohë, dizajni ynë i centrifugës është unik dhe i pajisur me sistem automatik të kontrollit, mund të ndihmojë klientët të përmirësojnë efikasitetin e prodhimit, të zvogëlojnë kostot e energjisë, të sigurojnë cilësinë dhe sigurinë e prodhimit.


Centrifuga me dekanter përdoret shpesh në fushën kimike, farmaceutike, mbrojtjen e mjedisit, ushqimin dhe fusha të tjera, kryesisht për ndarjen e grimcave të lëngshme dhe të ngurta, si rrëshira, llumi, lëngu fermentues, minerali metalik dhe jometalik, etj. Për të arritur qëllimin e ndarja, përqendrimi dhe pastrimi. Pajisja ka avantazhet e funksionimit të thjeshtë, kapacitetit të madh përpunues dhe efektit të mirë të ndarjes.

Shiko Detail
Sistemi i procesit të trajtimit të tharjes së llumit me lopatë Sistemi i procesit të trajtimit të tharjes së llumit me lopatë
08

Makineri tharëse me llum me vozis Equi...

2024-01-25

Tharësi i zbrazët i llumit me vozitje është një lloj pajisjeje horizontale për tharjen e vazhdueshme të llumit, e bazuar kryesisht në përcjelljen e nxehtësisë. Për shkak se tehu nxitës është si një rrem varke, ai quhet tharës me vozitje, i njohur gjithashtu si tharëse lug ose tharëse nxitëse.


Tharëse me vozitje mund të ngrohë ose ftojë në mënyrë indirekte pastën, grimcuar, pluhur, materiale slurry, mund të përfundojë tharjen, ftohjen, ngrohjen, sterilizimin, reagimin, djegien në temperaturë të ulët dhe operacione të tjera të njësisë. Tehu i veçantë i llumit të transferimit të nxehtësisë nxitëse të tipit pykë në pajisjet e tharëses me teh të zbrazët ka efikasitet të lartë të transferimit të nxehtësisë dhe funksion vetë-pastrues të sipërfaqes së transferimit të nxehtësisë.


Industritë e aplikimit të makinës së tharëses së llumit me vozis:


Pajisja e tharësit me vozitje të zbrazët përdoret gjerësisht në petrokimike, kimike, metalurgji, ushqim, mjekësi, pesticide dhe industri të tjera në pluhur, grimcim, tortë filtri, tharje të materialit slurry. Qendra e kërkimit dhe zhvillimit të teknologjisë së kompanisë sonë, pas një shumëllojshmërie të formave të ndryshme të provës së tharjes së llumit në shkallë të vogël, për llum specifik, në bazë të tharëses së zbrazët, zhvilloi teknologjinë dhe pajisjet e përshtatshme të tharësit me shumë shtresa me shumë faza të tharësit me shumë efekte. për industrinë e mbrojtjes së mjedisit.

Shiko Detail
Pajisjet e makinerisë për dehidratuesin e llumit me vidhos Sistemi i trajtimit të llumit të ujërave të zeza Pajisjet e makinerisë për dehidratuesin e llumit me vidhos Sistemi i trajtimit të llumit të ujërave të zeza
09

Dehidratuesi i llumit me vidhos Ma...

2024-01-25

Sistemi i integruar i shkarkimit të llumit të tipit me vidë është një sistem i lëvizshëm për heqjen e ujit të llumit të tipit të automjeteve i zhvilluar nga këndvështrimi i kursimit të kostove të investimit për klientët. Pajisjet janë të përshtatshme për lëvizje dhe mund të shërbejnë për impiante të ndryshme të trajtimit të ujërave të zeza. Sistemi i integruar i shkarkimit të llumit me vidë të grumbulluar përbëhet kryesisht nga një makinë për heqjen e ujit të llumit me vidë, pajisje dozimi të integruar, pompë dozimi, pompë llumi dhe automjet transporti.


1.Sludge Dehydrator Sistemi i Trajtimit të Dehidratimit të Llumit është funksionim i mbyllur, zvogëlon gjenerimin e erës së gazit të mbeturinave.

2.Pajisja përqendruese e dehidruesit të llumit është konsum i ulët i energjisë, kosto e ulët e funksionimit, dridhje e ulët, zhurmë e ulët.

3.Screw Press Sludge Dehydrator Machine është pjesë më pak e cenueshme, kosto e ulët e mirëmbajtjes, jetë e gjatë shërbimi.

4.Screw Sludge Dewatering Machine është kontroll automatik, funksionimi i vazhdueshëm, mirëmbajtja dhe menaxhimi është i thjeshtë

5. Pajisja për heqjen e ujit të llumit të ujërave të zeza mund të lëvizë në mënyrë të rastësishme, të përshtatshme


Industritë e aplikimit të makinerive të deujitjes së llumit të tipit vidë:

ujërat e zeza komunale, ujërat e zeza shtëpiake, ushqimi, pijet, industria kimike,

lëkure, materiale saldimi, prodhim letre, printim dhe ngjyrosje, farmaceutikë, elektrik, fushë nafte, minierë qymyri,

verë, blegtori, ujërat e zeza të kuzhinës,

hidrocentrali, centrali, çeliku etj

Shiko Detail
01
Scrubber biologjik h2s Njësia e deodorizimit Bioscrubber Kontrolli i erës së ajrit Scrubber biologjik h2s Njësia e deodorizimit Bioscrubber Kontrolli i erës së ajrit
01

Scrubber biologjik h2s Deodoriz...

2024-06-26

Pastruesi biologjik ka këto karakteristika:

Kapaciteti efikas i pastrimit: Bioscrubber përdor kapacitetin biodegradues të mikroorganizmave për të hequr në mënyrë efikase ndotësit organikë në gazrat e shkarkimit, të tilla si komponimet organike të paqëndrueshme (VOCs), amoniaku, etj. Mikroorganizmat rriten dhe shumohen brenda kullës, duke formuar biofilma ose bio-grimca , që konvertojnë ndotësit organikë në substanca të padëmshme.

Zbatueshmëri e gjerë: Pastruesi biologjik është i përshtatshëm për trajtimin e gazrave të ndryshme organike të mbeturinave, duke përfshirë mbetjet e gazit industrial, gazin e mbeturinave kimike, gazrat e mbeturinave të shtypura, etj. Mund të trajtojë përqendrime të larta dhe të ulëta të gazrave të shkarkimit dhe të përshtatet me kushte të ndryshme të temperaturës dhe lagështisë .

Konsumi i ulët i energjisë dhe kostot e ulëta të funksionimit: Në procesin e trajtimit të mbetjeve të gazit, pastruesi biologjik nuk kërkon furnizim të jashtëm me energji dhe procesi i degradimit mikrobial është i natyrshëm dhe miqësor ndaj mjedisit. Përveç kësaj, nuk kërkon përdorimin e substancave të shtrenjta mediatike dhe ka kosto të ulëta funksionimi.

Stabiliteti dhe besueshmëria: Bioscrubber ka stabilitet të mirë dhe fleksibilitet operacional. Mikroorganizmi është i lidhur me mbushësin ose materialin mbështetës, i cili mund të përshtatet me ndryshimet e ndryshme të ngarkesës dhe kushteve të funksionimit dhe të ruajë një efikasitet të lartë përpunimi.

Shiko Detail
Membrane Bioreactor MBR Sistemi i Paketimit Impianti i Trajtimit të Ujërave të Zeza Membrane Bioreactor MBR Sistemi i Paketimit Impianti i Trajtimit të Ujërave të Zeza
02

Paketa MBR Bioreactor Membrane ...

2024-06-20

Avantazhi i bioreaktorit të membranës mbr

 

Membrana MBR (Membrane Bio-Reactor) është një lloj i ri i sistemit të trajtimit të ujërave të zeza që kombinon teknologjinë e ndarjes së membranës dhe teknologjinë e trajtimit biologjik. Roli dhe karakteristikat e tij kryesore pasqyrohen në aspektet e mëposhtme:

Pastrim efikas: Procesi i bioreaktorit të membranës MBR mund të heqë në mënyrë efikase ndotës të ndryshëm në ujërat e zeza, duke përfshirë lëndën e pezulluar, lëndën organike dhe mikroorganizmat, në mënyrë që të përmirësojë ndjeshëm cilësinë e rrjedhës dhe të përmbushë standardet kombëtare të shkarkimit ose kërkesat e ripërdorimit.

Kursimi i hapësirës: Për shkak se bioreaktori i membranës MBR përdor komponentë kompakte të membranës si p.sh. film i sheshtë, ai mbulon një zonë të vogël dhe është i përshtatshëm për vende me hapësirë ​​të kufizuar, siç janë stacionet e trajtimit të ujërave të zeza urbane.

Funksionim i thjeshtë: Funksionimi i bioreaktorit të membranës MBR është relativisht i thjeshtë dhe nuk kërkon trajtim kimik kompleks, duke reduktuar kostot e funksionimit dhe ngarkesën e mirëmbajtjes.

Përputhshmëri e fortë: Procesi i membranës MBR është i përshtatshëm për lloje të ndryshme të trajtimit të ujërave të zeza, duke përfshirë ujërat e zeza industriale, ujërat e zeza shtëpiake, etj., dhe ka një gamë të gjerë zbatueshmërie.

Përmirësimi i efikasitetit të trajtimit biologjik: Duke mbajtur një përqendrim të lartë të llumit të aktivizuar, bioreaktori i membranës MBR është në gjendje të rrisë ngarkesën organike të trajtimit biologjik, duke reduktuar kështu gjurmën e impiantit të trajtimit të ujërave të zeza dhe duke reduktuar sasinë e llumit të mbetur duke mbajtur një ngarkesë të ulët të llumit.

Pastrimi i thellë dhe heqja e azotit dhe fosforit: Bioreaktori i membranës MBR, për shkak të përgjimit të tij efektiv, mund të mbajë mikroorganizmat me një cikël gjenerimi të gjatë për të arritur pastrimin e thellë të ujërave të zeza. Në të njëjtën kohë, bakteret nitrifikuese mund të shumohen plotësisht në sistem dhe efekti i tij i nitrifikimit është i dukshëm, duke ofruar një mundësi për heqjen e thellë të fosforit dhe azotit.

Kursimi i energjisë dhe reduktimi i konsumit: Bioreaktor inovativ i membranës mbr, si p.sh. filmi i sheshtë me dy rafte, përmirëson shumë kursimin e energjisë të sistemit dhe zvogëlon konsumin e energjisë gjatë funksionimit.

Si përmbledhje, si një proces efikas i pastrimit të ujit, bioreaktori i membranës jo vetëm që mund të përmirësojë efektin e pastrimit të ujit, por edhe të kursejë hapësirë ​​dhe të zvogëlojë kostot e funksionimit, kështu që përdoret gjerësisht në fusha të ndryshme.

Shiko Detail
Impianti Komunal i Trajtimit të Ujërave të Zeza STP Pajisjet e Menaxhimit të Ujërave të Zeza Impianti Komunal i Trajtimit të Ujërave të Zeza STP Pajisjet e Menaxhimit të Ujërave të Zeza
03

Impianti Komunal i Trajtimit të Ujërave të Zeza...

2024-05-07

Ujërat e zeza komunale (ujërat e zeza komunale) Një term i përgjithshëm për ujërat e zeza që derdhen në sistemin e ujërave të zeza urbane. Në sistemin e kombinuar të kullimit përfshihen edhe ujërat e zeza të prodhimit dhe përgjimi i ujërave të shiut.


Së pari, nga këndvështrimi i cilësisë së ujit dhe teknologjisë së trajtimit, ujërat e zeza shtëpiake urbane, veçanërisht ato shtëpiake pa shpëlarje dhe kullim, kanë cilësi të mirë uji dhe përmbajtje të lartë të lëndës organike. Shumë përdorime të ujit në qytete, si ftohja, shpëlarja, ndërtimi, vaditja etj., nuk kërkojnë cilësi të lartë uji. Teknologjia e përdorimit të ujërave të zeza është zhvilluar dhe pjekur, dhe teknologjia e trajtimit të ujit mund të përmbushë plotësisht mbështetjen e saj teknike.

Së dyti, nga këndvështrimi i sasisë së ujit, vëllimi i ujërave të zeza urbane dhe konsumi i ujit janë pothuajse ekuivalent, dhe uji i shiut ka karakteristikat e sezonalitetit dhe rastësisë, të cilat mund të përdoren si ujë të rikuperuar urban.

Së treti, nga këndvështrimi i ndërtimit inxhinierik, përdorimi i ujërave të zeza urbane dhe ujërave të shiut duhet të përdorin pajisje shumë më të vogla se përdorimi i ujit të rubinetit që kërkohet nga sasia e inxhinierisë.

Katër, nga pikëpamja ekonomike, jo vetëm që kurseni burimet e ujit të pastër, por edhe zvogëloni koston e ujërave të zeza, zvogëloni koston, ka përfitime të konsiderueshme ekonomike.

Shiko Detail
Sistemi i Trajtimit të Ujërave të Zeza industriale ETP Efluent Process Technologies Sistemi i Trajtimit të Ujërave të Zeza industriale ETP Efluent Process Technologies
05

Trajtimi i ujërave të zeza industriale...

2024-04-26

Ndotja e shkaktuar nga ujërat e zeza industriale përfshin kryesisht: ndotjen e materialit aerobik organik, ndotjen kimike toksike, ndotjen inorganike të lëndëve të ngurta pezull, ndotjen me metale të rënda, ndotjen acide, ndotjen me alkali, ndotjen me lëndë ushqyese të bimëve, ndotjen termike, ndotjen patogjene, etj. Shumë ndotës kanë ngjyrë , erë ose shkumë, kështu që ujërat e zeza industriale shpesh paraqesin një pamje aversive, duke rezultuar në zona të mëdha të ndotjes së ujit, duke kërcënuar drejtpërdrejt jetën dhe shëndetin e njerëzve, ndaj është veçanërisht e rëndësishme të kontrollohen ujërat e zeza industriale.


Një karakteristikë e ujërave të zeza industriale është se cilësia dhe sasia e ujit ndryshojnë shumë në varësi të procesit të prodhimit dhe mënyrës së prodhimit. Të tilla si energjia elektrike, minierat dhe sektorë të tjerë të ujërave të zeza kryesisht përmbajnë ndotës inorganik, dhe letra dhe ushqime dhe sektorë të tjerë industrialë të ujërave të zeza, përmbajtja e lëndës organike është shumë e lartë, BOD5 (kërkesa biokimike për oksigjen pesë-ditore) shpesh më shumë se 2000 mg/ L, disa deri në 30000 mg/L. Edhe në të njëjtin proces prodhimi, cilësia e ujit në procesin e prodhimit do të ndryshojë shumë, si p.sh. prodhimi i çelikut me konvertues të lartë të oksigjenit, faza të ndryshme të shkrirjes së të njëjtit çeliku furre, vlera e pH e ujërave të zeza mund të jetë midis 4 ~ 13, lënda e pezulluar mund të të jetë ndërmjet 250 ~ 25000 mg/L.

Një karakteristikë tjetër e ujërave të zeza industriale është: përveç ujit ftohës indirekt, ai përmban një larmi materialesh që lidhen me lëndët e para, dhe forma e ekzistencës në ujërat e zeza është shpesh e ndryshme, si p.sh. fluori në ujërat e zeza të industrisë së qelqit dhe ujërat e zeza të elektroplimit janë përgjithësisht fluor hidrogjeni ( HF) ose jon fluori (F-), dhe në pleh fosfat ujërat e zeza të bimëve janë në formën e tetrafluoridit të silikonit (SiF4); Nikeli mund të jetë në gjendje jonike ose komplekse në ujërat e zeza. Këto karakteristika rrisin vështirësinë e pastrimit të ujërave të zeza.

Sasia e ujërave të zeza industriale varet nga përdorimi i ujit. Metalurgjia, prodhimi i letrës, petrokimike, energjia elektrike dhe industritë e tjera përdorin ujë të madh, sasia e ujërave të zeza është gjithashtu e madhe, siç janë disa mullinj çeliku që shkrijnë 1 ton ujëra të zeza çeliku 200 ~ 250 ton. Megjithatë, sasia aktuale e ujërave të zeza të shkarkuara nga çdo fabrikë lidhet gjithashtu me shkallën e riciklimit të ujit.

Shiko Detail
Rezervuarët e filtrimit FRP Impianti i filtrit të trajtimit të ujit për enët me presion prej çeliku inox Rezervuarët e filtrimit FRP Impianti i filtrit të trajtimit të ujit për enët me presion prej çeliku inox
08

Rezervuarët e filtrimit FRP Sinless...

2024-02-05

Filtrat e trajtimit të ujit janë një pjesë e rëndësishme e çdo sistemi të filtrimit të ujit dhe zgjedhja e njësisë së duhur të filtrimit është kritike për të siguruar filtrim efikas dhe të saktë. Me përparimin e teknologjisë, bombolat e filtrave tani vijnë me një sërë veçorish të performancës, duke garantuar performancë të nivelit të lartë të filtrimit.

1. Struktura e veçantë e teknologjisë së filtrimit të diskut, e cila siguron performancë të saktë dhe të ndjeshme të filtrimit, duke siguruar që vetëm grimcat më të vogla se madhësia e kërkuar mund të hyjnë në sistem. Kjo e bën atë sistemin më efikas të filtrimit të disponueshëm në madhësi që variojnë nga 5μ deri në 200μ. Përdoruesit mund të zgjedhin filtra me precizion të ndryshëm sipas nevojave të ujit, duke ofruar fleksibilitet për rregullimin e rrjedhës së sistemit.

2. Modulariteti standard i enës së filtrit ndihmon në kursimin e hapësirës, ​​pasi sistemi bazohet në një njësi standarde të filtrit të diskut. Përdoruesit mund të zgjedhin sipas nevojave të tyre, i cili është fleksibël dhe i këmbyeshëm. Sistemi është kompakt, ka një gjurmë të vogël dhe mund të instalohet lehtësisht në hapësirat qoshe.

3. Funksionimi plotësisht automatik dhe kullimi i vazhdueshëm i filtrit të presionit sigurojnë performancë optimale. Procesi i larjes së prapme alternohet midis çdo njësie në kombinimin e filtrit, duke kaluar automatikisht midis gjendjeve të punës dhe larjes së prapme për të siguruar kullim të vazhdueshëm. Për më tepër, konsumi i ujit të shpëlarjes është shumë i vogël, duke zënë vetëm 0.5% të prodhimit të ujit. Kombinuar me larjen e pasme me ndihmën e ajrit, konsumi i vetë-ujit mund të reduktohet në më pak se 0,2%, duke siguruar larjen e pasme me shpejtësi të lartë dhe të plotë në vetëm dhjetëra sekonda.

4. Kutia e filtrit të ujit me veti filtrimi ka një jetë të gjatë shërbimi sepse elementi i ri i filtrit plastik është i fortë, rezistent ndaj korrozionit dhe ka shkallëzim minimal. Është vërtetuar se zgjat 6 deri në 10 vjet pa konsumim ose moshë, duke siguruar që filtrimi dhe larja e pasme nuk do të përkeqësohen me kalimin e kohës.

5. Filtrat tanë të presionit janë të cilësisë së lartë, mirëmbajtjes së ulët dhe përputhen me standardet përkatëse të cilësisë. Ato testohen në kushte të simuluara pune dhe testohen përpara se të largohen nga fabrika. Ato janë të lehta për t'u përdorur, nuk kërkojnë mjete speciale dhe kanë një numër të vogël pjesësh. Këto veçori i bëjnë filtrat e trajtimit të ujit me vetitë filtruese ideale për sisteme filtrimi efikas dhe të saktë.

Shiko Detail
Sistemi Industrial i Trajtimit të Ujit të Pajisjeve të Procesit të Ujit me osmozë të kundërt Sistemi Industrial i Trajtimit të Ujit të Pajisjeve të Procesit të Ujit me osmozë të kundërt
09

Procesi i procesit të osmozës së kundërt eq...

2024-02-05

Karakteristikat e teknologjisë së osmozës së kundërt:


Osmoza e kundërt është një teknologji e përdorur gjerësisht për pastrimin e ujit, veçanërisht në mjediset industriale. Procesi përfshin përdorimin e një membrane gjysmë të përshkueshme për të hequr jonet, molekulat dhe grimcat më të mëdha nga uji. Përparimet në teknologjinë e osmozës së kundërt e kanë bërë atë një metodë efikase dhe me kosto efektive për prodhimin e ujit me cilësi të lartë për një sërë aplikimesh industriale.


1. Tiparet kryesore të teknologjisë së osmozës së kundërt është shkalla e lartë e refuzimit të kripës. Shkalla e shkripëzimit të një membrane me një shtresë mund të arrijë një 99% mbresëlënëse, ndërsa një sistem osmozë e kundërt me një fazë mund të mbajë përgjithësisht një shkallë të qëndrueshme shkripëzimi mbi 90%. Në një sistem osmozë të kundërt me dy faza, shkalla e shkripëzimit mund të stabilizohet në më shumë se 98%. Kjo shkallë e lartë e refuzimit të kripës e bën osmozën e kundërt ideale për impiantet e shkripëzimit dhe proceset e tjera industriale që kërkojnë heqjen e kripës dhe papastërtive të tjera nga uji.


2. Teknologjia e osmozës së kundërt mund të heqë në mënyrë efektive mikroorganizmat si bakteret, lëndët organike dhe lëndët inorganike siç janë elementët metalikë në ujë. Kjo rezulton në përmirësim të ndjeshëm të cilësisë së ujërave të zeza në krahasim me metodat e tjera të trajtimit të ujit. Uji i prodhuar ka gjithashtu kosto më të ulëta operative dhe të punës, duke ndihmuar në uljen e ndotjes së mjedisit.


3. Tipar i rëndësishëm i teknologjisë së osmozës së kundërt është aftësia e saj për të stabilizuar cilësinë e ujit të prodhuar edhe kur cilësia e ujit të burimit luhatet. Kjo është e dobishme për stabilitetin e cilësisë së ujit në prodhim, dhe në fund të fundit ka një ndikim pozitiv në stabilitetin e cilësisë së produktit të ujit të pastër.


4. Teknologjia e osmozës së kundërt mund të zvogëlojë shumë ngarkesën në pajisjet e trajtimit të mëvonshëm, duke zgjatur kështu jetën e shërbimit të pajisjes. Kjo jo vetëm që kursen kostot e mirëmbajtjes, por gjithashtu ndihmon në përmirësimin e efikasitetit të përgjithshëm të procesit industrial.


Si përmbledhje, përparimet në teknologjinë e osmozës së kundërt e kanë bërë atë një metodë efikase dhe me kosto efektive të pastrimit të ujit në mjediset industriale. Shkalla e lartë e refuzimit të kripës, aftësia për të hequr një gamë të gjerë papastërtish, kostot e ulëta të funksionimit dhe ndikimi pozitiv në stabilitetin e cilësisë së ujit e bëjnë atë ideal për impiantet dhe pajisjet industriale me osmozë të kundërt.

Shiko Detail
Sistemi i trajtimit të ujërave të ndotura në proces DAF Sistemi i trajtimit të ujërave të ndotura në proces DAF
010

Makina e flotacionit të ajrit të tretur ...

2024-02-05

I. Prezantimi i makinës së flotacionit me ajër të tretur:

Makina e flotacionit me ajër të tretur përdoret kryesisht për ndarjen e ngurtë - të lëngshme ose të lëngshme - të lëngshme. Nëpërmjet sistemit të tretjes dhe lëshimit të gazit në ujërat e zeza për të prodhuar një numër të madh flluskash të imta, në mënyrë që të ngjitet në densitetin e grimcave të ngurta ose të lëngshme afër ujit në ujërat e zeza, duke rezultuar në densitetin e përgjithshëm më të vogël se gjendja e uji, dhe mbështetuni në lundrues për ta bërë atë të ngrihet në sipërfaqen e ujit, në mënyrë që të arrihet qëllimi i ndarjes së ngurtë-lëng ose lëng-lëng.


Dy, fushëveprimi i aplikimit të makinës së flotacionit me ajër të tretur:

1. Ndarja e lëndëve të ngurta të imta pezull, algave dhe mikroagregateve të tjera në sipërfaqe.

2. Ricikloni substanca të dobishme në ujërat e zeza industriale, të tilla si tul në ujërat e zeza të prodhimit të letrës.

3, në vend të rezervuarit sekondar të sedimentimit dhe llumit të ujit të koncentruar dhe lëndëve të tjera të pezulluara.


Tre, avantazhet e makinës së flotacionit me ajër të tretur:

Performancë e qëndrueshme afatgjatë, funksionim i lehtë, mirëmbajtje e lehtë, zhurmë e ulët;

Adsorbimi efikas i mikroflluskave dhe grimcave të pezulluara në makinën e flotacionit të ajrit të tretur përmirëson efektin e heqjes së SS;

Kontroll automatik i makinës së flotacionit të ajrit, mirëmbajtje e thjeshtë;

Pompa e rrjedhës shumëfazore e makinës së flotacionit të ajrit të tretur mund të transportohet me pompë nën presion, kompresor ajri, rezervuar të madh gazi të tretur, kokë avioni dhe lëshimi, etj;

Efikasiteti i tretjes së ujit të ajrit të tretur është 80-100%, 3 herë më i lartë se efikasiteti tradicional lundrues i ajrit të tretur;

Shkarkimi i baltës me shumë shtresa për të siguruar efektin e shkarkimit të ujit;

Shiko Detail
01

ZGJIDHJE

  • 6511567 sjt

    Vendosni në zemër dhe ekspertizë për të gjetur zgjidhjen ideale për ju.

  • 651156772c

    Ofrimi i zgjidhjeve të plota, të besueshme për pajtueshmërinë dhe një mjedis më të pastër. Zgjidhje për çështje që lidhen me mjedisin, qëndrueshmërinë dhe koston në çdo kohë, çdo vendndodhje.

PËR NEProfili i Kompanisë

Rreth Xinjieyuan

Guangdong Xinjieyuan Environmental Protection Technology Co., Ltd. profesionale në: zhvillimin dhe prodhimin e kërkimit të pajisjeve për mbrojtjen e mjedisit, trajtimin e ujit, trajtimin e gazit të mbeturinave, trajtimin e llumit të ujërave të zeza dhe fusha të tjera, është një ndërmarrje gjithëpërfshirëse e kërkimit shkencor për mbrojtjen e mjedisit, prodhimit, shitjes, ka një ekip i dëshmuar profesional i operimit dhe ndërtime të bollshme projektesh, me integrim, të gjithë zinxhirin, aftësi shërbimi gjithëpërfshirës shumëdimensional.

shikoni më shumë
1693298644371wxl
6582b3fk6t

780 +

Mbi 2000 sipërmarrje kooperative

6582b3fudf

10 vjet

26 vite përvojë profesionale

Ekipi

109 +

Stafi profesional dhe teknik 280+

6582b3fte2

11700

Kompania mbulon një sipërfaqe prej 30000 metra katrorë

hetim

Për mbrojtjen e mjedisit, kursimin e energjisë dhe reduktimin e emetimeve, ripërdorimin e ujit, ripërdorimin e burimeve, etj., për të ofruar mbështetjen e saktë!

BLOG DHE ARTIKUJ

“ZHVILLIM TË BASHKË, NUK KURNSKONI PËRPUNIM” me të gjithë partnerët tanë dorë për dore, krijoni një të ardhme më të mirë!

1 (1) ohb
1 (1)r6i
1 (2) f.p
1 (3) 8yj
1 (4)
1 (5) v6o
1 (13)lqg
1 (14) osx
1(15)la7
1 (16) (1) (1) kockë
1 (17) (1) 80e
1 (18) (1) mëngjes
1 (1) ohb
1 (1)r6i
1 (2) f.p
1 (3) 8yj
1 (4)
1 (5) v6o
1 (13)lqg
1 (14) osx
1(15)la7
1 (16) (1) (1) kockë
1 (17) (1) 80e
1 (18) (1) mëngjes
1 (1) ohb
1 (1)r6i
1 (2) f.p
1 (3) 8yj
1 (4)
1 (5) v6o
1 (13)lqg
1 (14) osx
1(15)la7
1 (16) (1) (1) kockë
1 (17) (1) 80e
1 (18) (1) mëngjes
1 (1) ohb
1 (1)r6i
1 (2) f.p
1 (3) 8yj
1 (4)
1 (5) v6o
1 (13)lqg
1 (14) osx
1(15)la7
1 (16) (1) (1) kockë
1 (17) (1) 80e
1 (18) (1) mëngjes
1 (1) ohb
1 (1)r6i
1 (2) f.p
1 (3) 8yj
1 (4)
1 (5) v6o
1 (13)lqg
1 (14) osx
1(15)la7
1 (16) (1) (1) kockë
1 (17) (1) 80e
1 (18) (1) mëngjes
1 (1) ohb
1 (1)r6i
1 (2) f.p
1 (3) 8yj
1 (4)
1 (5) v6o
1 (6) djali
1 (7) 4sm
1 (8) mashkull
1 (9) 7 qu
1 (10)1jn
1 (11) o8 orë
1 (12)zct
1 (13)lqg
1 (14) osx
1(15)la7
1 (16) (1) (1) kockë
1 (17) (1) 80e
1 (18) (1) mëngjes
1 (1) ohb
1 (1)r6i
1 (2) f.p
1 (3) 8yj
1 (4)
1 (5) v6o
1 (13)lqg
1 (14) osx
1(15)la7
1 (16) (1) (1) kockë
1 (17) (1) 80e
1 (18) (1) mëngjes
1 (1) ohb
1 (1)r6i
1 (2) f.p
1 (3) 8yj
1 (4)
1 (5) v6o
1 (13)lqg
1 (14) osx
1(15)la7
1 (16) (1) (1) kockë
1 (17) (1) 80e
1 (18) (1) mëngjes
1 (1) ohb
1 (1)r6i
1 (2) f.p
1 (3) 8yj
1 (4)
1 (5) v6o
1 (13)lqg
1 (14) osx
1(15)la7
1 (16) (1) (1) kockë
1 (17) (1) 80e
1 (18) (1) mëngjes
1 (1) ohb
1 (1)r6i
1 (2) f.p
1 (3) 8yj
1 (4)
1 (5) v6o
1 (13)lqg
1 (14) osx
1(15)la7
1 (16) (1) (1) kockë
1 (17) (1) 80e
1 (18) (1) mëngjes
1 (1) ohb
1 (1)r6i
1 (2) f.p
1 (3) 8yj
1 (4)
1 (5) v6o
1 (13)lqg
1 (14) osx
1(15)la7
1 (16) (1) (1) kockë
1 (17) (1) 80e
1 (18) (1) mëngjes
0102030405060708091011121314151617181920njezet e njenjëzet e dynjëzet e trenjezet e kater252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139