Leave Your Message
01/04

SISTEM urang

Dirancang sareng Diwangun pikeun Nyumponan Sarat anjeun, Didamel khusus pikeun nyocogkeun proyék anjeun, didamel khusus pikeun nyocogkeun fasilitas anjeun.

Baseuh éléktrostatik Precipitator System Cottrell Smokestack Flue Gas beberesih Baseuh éléktrostatik Precipitator System Cottrell Smokestack Flue Gas beberesih
02

Precipitator éléktrostatik baseuh S...

2024-06-12

Kaunggulan tina precipitator éléktrostatik
1. Laju purifikasi High, precipitator éléktrostatik bisa néwak lebu rupa luhur 0,01 micron, laju panyabutan lebu bisa ngahontal 99%, kalawan efisiensi panyabutan lebu tinggi. Precipitator éléktrostatik ogé bisa ningkatkeun aréa éféktif tina médan listrik sarta manjangkeun panjang médan listrik pikeun minuhan kaperluan sarta ngaronjatkeun efisiensi panyabutan lebu.
2. Kapasitas ngolah gas flue badag, nu precipitator éléktrostatik bisa ngahontal alat skala badag, sarta wewengkon cross-sectional médan listrik maksimum hiji precipitator éléktrostatik tunggal bisa ngahontal 400 méter pasagi.
3. Konsumsi kakuatan low. Beda antara précipitator éléktrostatik sareng kolektor debu umum nyaéta yén konsumsi énergi précipitator éléktrostatik diwangun ku leungitna résistansi anu disababkeun ku pamakean énérgi alat, alat catu daya, insulasi pemanasan listrik sareng motor geter. Leungitna résistansi alat tina precipitator sanés ngan ukur konsumsi énergi utama. Kusabab precipitator éléktrostatik jarang ngagentos suku cadang sacara umum, biaya operasi langkung handap tibatan precipitator biasa.
4. Suhu operasi allowable pisan tinggi. Dina kaayaan normal, suhu kerja anu diidinan tina precipitator éléktrostatik nyaéta 250 ° C, dugi ka 350 ~ 400 ° C.
5. The rentang perlakuan gas flue leuwih lega, sarta precipitator éléktrostatik ogé bisa nyabut formaldehida,

nempo jéntré
Flue Gas Desulfurization Semprot Towers FGD baseuh Desulfurizing Scrubber Tutuwuhan Prosés Flue Gas Desulfurization Semprot Towers FGD baseuh Desulfurizing Scrubber Tutuwuhan Prosés
04

Flue Gas Desulfurization Semprot T...

2024-02-05

Desulfurizing prosés Tower Bubuka

Gas flue asup kana silinder munara desulfurization semprot, sarta ngabentuk panganteur kontak jeung absorber slurry semprot awan dina tahap rising internal tina munara desulfurization semprot (laju aliran nyaeta 1.5-2m / s). Gas flue sareng partikel kabut cair sapinuhna ngahubungi sareng countercurrent, sareng partikel lebu baseuh ku nyerep S02 sareng nyerep partikel lebu ngalir ka handap kana handapeun munara desulfurisasi dina prosés badarat partikel kabut, sareng discharged kana tank sedimentasi tina liang ngabahekeun. Gas dimurnikeun naek dina silinder ieu defogged na dehydrated ku SEPARATOR gas-cai pikeun ngalengkepan sakabéh panyabutan lebu jeung desulfurization prosedur, lajeng ieu dipingpin kaluar ngaliwatan bagian congcot luhur silinder nu. Cairan runtah discharged kana tank sedimentasi ngaliwatan liang mudal di handapeun silinder, (liang mudal boga desain segel cai pikeun nyegah leakage hawa, sarta dilengkepan liang beberesih pikeun mempermudah beberesih di handapeun silinder nu. ) sanggeus présipitasi (ngaleungitkeun lebu) jeung alkali (regenerasi) daur ulang. Dina waktos anu sami, pikeun ngagampangkeun pangropéa sistem desulfurisasi sareng nganyahokeun kaayaan darurat, saluran jalan pintas tiasa diwangun upami kaayaan ngamungkinkeun.


Desulfurizing Tower Sistim Komposisi

Sistim desulfurization utamana diwangun ku sistem gas flue, sistem oksidasi nyerep, sistem persiapan slurry, sistem perlakuan ku-produk, sistem perlakuan wastewater, sistem publik (prosés cai, hawa dikomprés, kacilakaan slurry tank sistem, jsb), sistem kontrol listrik jeung bagian séjén.

nempo jéntré
01
Sabuk Filter Pencét Plant Efisien Wastewater Sludge Dewatering System Sabuk Filter Pencét Plant Efisien Wastewater Sludge Dewatering System
01

Filter Sabuk Pencét Éfisién Pabrik...

2024-05-20

Pencét saringan sabuk, ogé katelah saringan sabuk, mangrupikeun jinis alat saringan tekanan anu ngagunakeun sabuk saringan pikeun filtrasi, anu ngagaduhan kaunggulan ieu:

1. efisiensi filtration High: sabuk filter pencét adopts cara filtration tekanan tinggi, nu éféktif bisa squeeze kaluar cai dina zat cai, ku kituna bahan bisa garing gancang, ku kituna pikeun ngaronjatkeun efisiensi produksi.

2. Pangaruh purifikasi alus: pencét sabuk filter boga ciri precision tinggi jeung efisiensi dehidrasi tinggi. Sabuk filter pencét teu ngan bisa nyaring cai, tapi ogé nyabut pangotor séjén dina bahan, miboga éfék purifikasi alus. Éta sacara efektif tiasa nyaring zat padet atanapi partikel anu ditunda dina cairan, sareng kualitas barang anu diproduksi langkung terjamin.

3. Operasi basajan: operasi sabuk filter pencét basajan pisan, ngan perlu nempatkeun bahan cai-ngandung kana mesin, nyetel parameter relevan bisa ngamimitian nyaring, sarta alat-alat boga sistem kontrol otomatis, bisa ngurangan inténsitas kuli. tina pagawe.

4. Awét: sabuk filter pencét boga durability tinggi na hirup layanan panjang, nu bisa ngawujudkeun operasi produksi uninterrupted tur nyimpen kasulitan pikeun ngaganti parabot.

5. Énergi hemat jeung perlindungan lingkungan: sabuk filter pencét ngan perlu cleaned rutin nalika digawé, nu ngurangan polusi ka lingkungan jeung barang, sarta ogé ngurangan runtah énergi.

6. Wide rentang aplikasi: sabuk filter pencét téh cocog pikeun nyaring sagala jinis bahan cai-ngandung, teu diwatesan ku viskositas bahan, ukuran, bentuk jeung faktor sejen, kalawan adaptability hébat. Pencét saringan sabuk cocog pikeun nanganan rupa-rupa jinis cair, sapertos bahan kimia, kadaharan, farmasi, kosmétik, jsb.

nempo jéntré
Industrial agitated Sludge Film Ipis Dryer Slurry Treatment Mesin Drying Industrial agitated Sludge Film Ipis Dryer Slurry Treatment Mesin Drying
04

Industri Geledug Sludge Ipis ...

2024-03-01

1) Sistim drying pilem ipis horisontal boga airtightness alus, bisa ngahontal kontrol eusi oksigén ketat tur kaamanan tinggi. Ieu salah sahiji prosés drying paling aman dina widang drying sludge kiwari.


2) Horizontal pilem ipis prosés drying sludge parabot drying nyaeta trend ngembangkeun perlakuan sludge sarta pembuangan, nu boga kaunggulan atra dina kaamanan, stabilitas, reliabiliti, canggih tur aspék séjén. Aplikasi prosés pengeringan pilem ipis horizontal dina pembuangan sludge koperasi mangrupikeun pilihan ilmiah sareng wajar pikeun pengobatan sareng pembuangan sludge ayeuna.


3) gandeng dipaké pikeun nyambungkeun aci utama mesin drying pilem ipis jeung reducer, nu ngajadikeun mesin drying pilem ipis leuwih stabil dina operasi sarta ngaronjatkeun stabilitas reducer nu. The leungeun baju gandeng ékspansi dipaké pikeun nyambungkeun aci utama mesin drying pilem ipis, nu ngurangan leungitna gesekan antara aci utama jeung bearing nu. Strukturna basajan sareng gampang dianggo.


4) Dina sludge Pergaulan jeung firing proyék generasi kakuatan, kontrol formulir sludge garing sarta kandungan Uap pisan kritis, nu bakal mangaruhan operasi sistem incineration saterusna tina sistem drying. Di hiji sisi, prosés drying pilem ipis horizontal bisa ngahasilkeun produk granular kalawan ukuran partikel seragam jeung euweuh lebu, sarta di sisi séjén, éta bisa gancang ngawujudkeun adjustment eusi Uap ku cara ngarobah tekanan uap jeung laju dua- tahap mesin drying linier. Kadali anu hadé tina bentuk sareng eusi Uap tina sludge garing tiasa mastikeun operasi stabil tina sakabeh sistem.

nempo jéntré
01
Mémbran Bioreactor MBR System Paket Kotoran Wastewater Treatment Plant Mémbran Bioreactor MBR System Paket Kotoran Wastewater Treatment Plant
02

Mémbran Bioréaktor Paket MBR ...

2024-06-20

Keunggulan bioreaktor membran mbr

 

MBR Mémbrane (mémbran Bio-Reactor) mangrupikeun jinis sistem perawatan cai limbah énggal anu ngagabungkeun téknologi pamisahan mémbran sareng téknologi perawatan biologis. Peran utama sareng cirina ditingali dina aspék-aspék ieu:

purifikasi efisien: prosés bioreaktor mémbran MBR éfisién bisa miceun rupa polutan dina kokotor, kaasup zat ditunda, zat organik jeung mikroorganisme, ku kituna sacara signifikan ngaronjatkeun kualitas effluent sarta minuhan standar ngurangan nasional atawa sarat dipake deui.

Hemat rohangan: Kusabab bioréaktor mémbran MBR nganggo komponén mémbran kompak sapertos pilem datar, éta nyertakeun daérah anu alit sareng cocog pikeun tempat-tempat anu terbatas, sapertos stasiun perawatan limbah kota.

Operasi basajan: Operasi tina bioreactor mémbran MBR kawilang basajan tur teu merlukeun perlakuan kimiawi kompléks, ngurangan waragad operasi sarta workload pangropéa.

Kasaluyuan kuat: prosés mémbran MBR cocog pikeun tipena béda perlakuan wastewater, kaasup wastewater industri, kokotor domestik, jeung sajabana, sarta ngabogaan rupa-rupa applicability.

Ningkatkeun efisiensi perlakuan biologis: Ku ngajaga konsentrasi sludge diaktipkeun tinggi, anu bioreactor mémbran MBR téh bisa ningkatkeun beban organik perlakuan biologis, kukituna ngurangan tapak suku sahiji fasilitas perlakuan wastewater sarta ngurangan jumlah sludge residual ku ngajaga beban sludge low.

Jero purifikasi sarta nitrogén jeung panyabutan fosfor: MBR mémbran bioreactor, alatan interception éféktif anak, bisa nahan mikroorganisme jeung siklus generasi panjang pikeun ngahontal purifikasi jero tina kokotor. Dina waktos anu sami, baktéri nitrifying tiasa pinuh kalikeun dina sistem, sareng pangaruh nitrifikasina écés, nyayogikeun kamungkinan pikeun ngaleungitkeun fosfor jero sareng nitrogén.

Énergi hemat jeung ngurangan konsumsi: Inovatif mbr mémbran bioreactor kayaning ganda-tumpukan pilem datar greatly ngaronjatkeun hemat energi tina sistem jeung ngurangan konsumsi énergi operasi.

Kasimpulanana, salaku prosés purifikasi cai anu efisien, bioreaktor mémbran henteu ngan ukur tiasa ningkatkeun éfék purifikasi cai, tapi ogé ngahémat rohangan sareng ngirangan biaya operasi, janten seueur dianggo dina sagala rupa widang.

nempo jéntré
Sistem Pengolahan Air Limbah Industri ETP Téknologi Prosés Limbah Sistem Pengolahan Air Limbah Industri ETP Téknologi Prosés Limbah
05

Pangolahan Cai Limbah Industri ...

26-04-2024

Polusi anu disababkeun ku cai limbah industri utamina kalebet: polusi bahan aérobik organik, polusi toksik kimia, polusi zat tertunda padet anorganik, polusi logam beurat, polusi asam, polusi alkali, polusi nutrisi tutuwuhan, polusi termal, polusi patogén, jsb. , bau atawa busa, jadi wastewater industri mindeng presents hiji penampilan aversive, hasilna wewengkon badag tina polusi cai, langsung ngancam kahirupan masarakat sarta kaséhatan, jadi hal anu penting pikeun ngadalikeun wastewater industri.


Karakteristik cai limbah industri nyaéta kualitas sareng kuantitas cai béda-béda gumantung kana prosés produksi sareng mode produksi. Sapertos listrik, pertambangan sareng séktor-séktor sanés tina cai limbah utamina ngandung polutan anorganik, kertas sareng tuangeun sareng séktor industri cai limbah sanés, eusi bahan organik luhur pisan, BOD5 (lima dinten paménta oksigén biokimia) sering langkung ti 2000 mg / L, sababaraha dugi ka 30000 mg / L. Malah dina prosés produksi sarua, kualitas cai dina prosés produksi bakal robah greatly, kayaning oksigén luhur niupan converter steelmaking, hambalan smelting béda tina baja tungku sarua, nilai pH wastewater tiasa antara 4 ~ 13, zat ditunda bisa janten antara 250 ~ 25000 mg / L.

Ciri séjén tina cai limbah industri nyaéta: salian cai pendingin teu langsung, éta ngandung rupa-rupa bahan anu aya hubunganana sareng bahan baku, sareng bentuk ayana dina cai limbah sering béda, sapertos fluorine dina cai limbah industri gelas sareng cai limbah elektroplating umumna hidrogén fluorida ( HF) atawa ion fluorida (F-), sarta dina pupuk fosfat tutuwuhan wastewater aya dina bentuk silikon tetrafluoride (SiF4); Nikel tiasa dina kaayaan ionik atanapi kompléks dina cai limbah. Karakteristik ieu ningkatkeun kasusah pikeun ngamurnikeun cai limbah.

Jumlah cai limbah industri gumantung kana pamakean cai. Metalurgi, pembuatan kertas, pétrokimia, kakuatan listrik jeung industri lianna ngagunakeun cai badag, jumlah cai runtah ogé badag, kayaning sababaraha pabrik baja smelting 1 ton cai runtah baja 200 ~ 250 ton. Tapi, jumlah saleresna cai limbah anu dikaluarkeun tina unggal pabrik ogé aya hubunganana sareng tingkat daur ulang cai.

nempo jéntré
FRP Filtration Tanghi Stainless Steel Tekanan Kapal Water Treatment Filter Plant FRP Filtration Tanghi Stainless Steel Tekanan Kapal Water Treatment Filter Plant
08

Tanghi Filtrasi FRP S ...

2024-02-05

Saringan perawatan cai mangrupikeun bagian penting tina sistem filtrasi cai, sareng milih unit filtrasi anu leres penting pisan pikeun mastikeun filtrasi anu efisien sareng akurat. Salaku kamajuan téhnologis, tabung filter kiwari hadir kalawan rupa-rupa fitur kinerja, ensures kinerja filtration top-kiyeu.

1. Struktur husus tina téhnologi filtration disc, nu nyadiakeun kinerja filtration tepat na sénsitip, mastikeun yén ngan partikel leutik batan ukuran diperlukeun bisa asup kana sistem. Hal ieu ngajadikeun éta sistem filtration pang éfisiénna sadia dina ukuran mimitian ti 5μ nepi ka 200μ. Pamaké bisa milih saringan tina precisions béda nurutkeun pangabutuh cai, nyadiakeun kalenturan pikeun adjustment aliran sistem.

2.The modularity baku tina wadah filter mantuan ngahemat spasi, sakumaha sistem ieu dumasar kana Unit disc filter baku. Pamaké bisa milih nurutkeun pangabutuh sorangan, nu fléksibel tur ditukeurkeun. Sistim nu kompak, boga tapak suku leutik tur bisa kalayan gampang dipasang dina spasi sudut.

3.Fully operasi otomatis tur drainase kontinyu tina filter tekanan mastikeun kinerja optimal. Prosés backwashing alternates antara unggal unit dina kombinasi filter, otomatis pindah antara kaayaan gawé sarta backwashing pikeun mastikeun drainase kontinyu. Salaku tambahan, konsumsi cai backwash leutik pisan, ngan ukur 0,5% tina produksi cai. Digabungkeun jeung backwashing hawa-ditulungan, konsumsi cai diri bisa diréduksi jadi kirang ti 0.2%, mastikeun-speed tinggi na backwashing teleb dina ngan puluhan detik.

kotak filter cai 4.The mibanda sipat filtration boga hirup layanan panjang sabab unsur filter palastik anyar kuat, korosi-tahan sarta ngabogaan skala minimal. Kabuktian tahan 6 nepi ka 10 taun tanpa maké atawa umur, mastikeun filtration jeung backwashing moal deteriorate kana waktu.

saringan tekanan 5.Our anu kualitas luhur, pangropéa lemah sareng sasuai jeung standar kualitas pakait. Éta diuji dina kaayaan kerja simulasi sareng uji coba sateuacan ninggalkeun pabrik. Éta gampang dianggo, henteu ngabutuhkeun alat khusus, sareng gaduh sajumlah leutik bagian. Fitur ieu ngajantenkeun saringan perawatan cai kalayan sipat filtrasi idéal pikeun sistem filtrasi anu épisién.

nempo jéntré
Reverse Osmosis Plant Prosés Equipment Industrial Water Treatment System Reverse Osmosis Plant Prosés Equipment Industrial Water Treatment System
09

Persamaan Prosés Pabrik Reverse Osmosis...

2024-02-05

Ciri tina téhnologi reverse osmosis:


Reverse osmosis nyaéta téhnologi purifikasi cai loba dipaké, utamana dina setélan industri. Prosésna ngalibatkeun ngagunakeun mémbran semi-permeabel pikeun ngaleungitkeun ion, molekul sareng partikel anu langkung ageung tina cai. Kamajuan téknologi reverse osmosis parantos ngajantenkeun metodeu anu efisien sareng biaya-éféktif pikeun ngahasilkeun cai kualitas luhur pikeun sababaraha aplikasi industri.


1.The fitur konci téhnologi osmosis sabalikna nyaeta laju tampikan uyah tinggi na. Laju desalinasi mémbran lapisan tunggal tiasa ngahontal 99%, sedengkeun sistem osmosis balik-tahap tunggal umumna tiasa ngajaga laju desalinasi anu stabil langkung ti 90%. Dina sistem reverse osmosis dua-tahap, laju desalinasi bisa stabil dina leuwih ti 98%. Laju tampikan uyah tinggi ieu ngajadikeun osmosis sabalikna idéal pikeun tutuwuhan desalination jeung prosés industri lianna nu merlukeun ngaleupaskeun uyah jeung pangotor séjén tina cai.


Téknologi 2.Reverse osmosis sacara efektif tiasa ngaleungitkeun mikroorganisme sapertos baktéri, zat organik, sareng zat anorganik sapertos unsur logam dina cai. Ieu nyababkeun kualitas cai limbah anu ningkat sacara signifikan dibandingkeun sareng metode perawatan cai anu sanés. Cai anu dihasilkeun ogé ngagaduhan biaya operasi sareng tenaga kerja anu langkung handap, ngabantosan ngirangan polusi lingkungan.


3.The fitur penting téhnologi reverse osmosis nyaéta kamampuhna pikeun nyaimbangkeun kualitas cai dihasilkeun sanajan kualitas cai sumber fluctuates. Ieu mangpaat pikeun stabilitas kualitas cai dina produksi, sarta pamustunganana boga dampak positif dina stabilitas kualitas produk cai murni.


téhnologi osmosis 4.Reverse bisa greatly ngurangan beungbeurat dina alat-alat perlakuan saterusna, kukituna manjangkeun umur jasa pakakas. Ieu mah ngan saukur ngahemat biaya pangropéa tapi ogé mantuan ngaronjatkeun efisiensi sakabéh prosés industri.


Kasimpulanana, kamajuan dina téknologi reverse osmosis parantos ngajantenkeun metode panyucian cai anu efisien sareng biaya-éféktif dina setélan industri. Laju tampikan uyah anu luhur, kamampuan pikeun ngaleungitkeun rupa-rupa pangotor, biaya operasi anu rendah sareng dampak anu positif kana stabilitas kualitas cai ngajantenkeun idéal pikeun pabrik sareng alat osmosis sabalikna industri.

nempo jéntré
Leyur Air Flotation Mesin DAF Prosés Cai Runtah System Treatment Leyur Air Flotation Mesin DAF Prosés Cai Runtah System Treatment
010

Mesin Flotation Udara Leyur ...

2024-02-05

I. Bubuka mesin flotation hawa leyur:

mesin flotation hawa leyur utamana dipaké pikeun padet - cair atawa cair - separation cair. Ngaliwatan disolusi gas jeung sistem release dina cai runtah pikeun ngahasilkeun sajumlah badag gelembung rupa, meh taat kana dénsitas partikel padet atawa cair deukeut jeung cai dina wastewater, hasilna dénsitas sakabéh kirang ti kaayaan cai, sarta ngandelkeun buoyance sangkan eta naek ka beungeut cai, ku kituna pikeun ngahontal tujuan separation solid-cair atawa cair-cair.


Dua, wengkuan aplikasi mesin flotation hawa leyur:

1. Separation of padet ditunda rupa, ganggang jeung microaggregates séjén dina beungeut cai.

2. Daur ulang zat mangpaat dina cai limbah industri, sapertos bubur dina cai limbah kertas.

3, tinimbang tank sedimentasi sekundér jeung sludge cai kentel jeung zat ditunda lianna.


Tilu, kaunggulan mesin flotation hawa leyur:

kinerja stabil jangka panjang, operasi gampang, pangropéa gampang, noise low;

The adsorption efisien microbubbles sarta partikel ditunda dina mesin flotation hawa leyur ngaronjatkeun éfék ngaleupaskeun SS;

mesin flotation hawa kontrol otomatis, pangropéa basajan;

Pompa aliran multi-fase tina mesin flotation hawa leyur bisa dibawa kalawan pompa pressurized, compressor hawa, tank gas leyur badag, jet na release sirah, jsb;

Efisiensi disolusi cai hawa leyur nyaéta 80-100%, 3 kali leuwih luhur ti efisiensi floating tradisional hawa leyur;

Multi-lapisan leutak ngurangan pikeun mastikeun éfék ngurangan cai;

nempo jéntré
01

SOLUSI

  • 6511567 sjt

    Nempatkeun dina haté jeung kaahlian pikeun digawé kaluar solusi idéal pikeun anjeun.

  • 651156772c

    Nyadiakeun solusi anu lengkep sareng dipercaya pikeun patuh sareng lingkungan anu langkung bersih. Solusi pikeun masalah anu aya hubunganana sareng lingkungan, kelestarian sareng biaya iraha waé, dimana waé.

TENTANG KAMIProfil Perusahaan

Ngeunaan Xinjieyuan

Guangdong Xinjieyuan Environmental Protection Technology Co., Ltd. profésional dina: pamekaran panalungtikan peralatan perlindungan lingkungan sareng manufaktur, perawatan cai, perlakuan gas runtah, perlakuan sludge limbah sareng widang sanésna, mangrupikeun perusahaan komprehensif ngeunaan panalungtikan ilmiah perlindungan lingkungan, produksi, penjualan, gaduh tim operasi profésional kabuktian jeung constructions proyék loba pisan, kalawan integrasi, sakabeh ranté, kamampuhan jasa komprehensif multi-dimensi.

nempo leuwih
1693298644371wxl
6582b3fk6t

780 +

2000+ usaha koperasi

6582b3fudf

10 taun

26 taun pangalaman profésional

Tim

109 +

Staf profésional sarta teknis 280+

6582b3fte2

11700

Pausahaan nyertakeun wewengkon 30000 méter pasagi

panalungtikan

Pikeun panangtayungan lingkungan, hemat energi jeung réduksi émisi, pamakéan deui cai, sumberdaya dipake deui, jsb, nyadiakeun rojongan pasti!

BLOG & ARTIKEL

"PEMBANGUNAN BERSAMA, TANPA USAHA" sareng sadaya mitra panangan urang, nyiptakeun masa depan anu langkung saé!

1 (1) ob
1 (1)r6i
1 (2)wpp
1 (3)8yj
1 (4)
1 (5)v6o
1 (13)lqg
1 (14) ox
1(15)la7
1 (16) (1) (1) tulang
1 (17)(1)80e
1 (18) (1) isuk
1 (1) ob
1 (1)r6i
1 (2)wpp
1 (3)8yj
1 (4)
1 (5)v6o
1 (13)lqg
1 (14) osx
1(15)la7
1 (16) (1) (1) tulang
1 (17)(1)80e
1 (18) (1) isuk
1 (1) ob
1 (1)r6i
1 (2)wpp
1 (3)8yj
1 (4)
1 (5)v6o
1 (13)lqg
1 (14) osx
1(15)la7
1 (16) (1) (1) tulang
1 (17)(1)80e
1 (18) (1) isuk
1 (1) ob
1 (1)r6i
1 (2)wpp
1 (3)8yj
1 (4)
1 (5)v6o
1 (13)lqg
1 (14) osx
1(15)la7
1 (16) (1) (1) tulang
1 (17)(1)80e
1 (18) (1) isuk
1 (1) ob
1 (1)r6i
1 (2)wpp
1 (3)8yj
1 (4)
1 (5)v6o
1 (13)lqg
1 (14) osx
1(15)la7
1 (16) (1) (1) tulang
1 (17)(1)80e
1 (18) (1) isuk
1 (1) ob
1 (1)r6i
1 (2)wpp
1 (3)8yj
1 (4)
1 (5)v6o
1 (6) putra
1 (7) 4 sm
1 (8) lalaki
1 (9)7qu
1 (10) 1jn
1 (11)o8h
1 (12) jst
1 (13)lqg
1 (14) osx
1(15)la7
1 (16) (1) (1) tulang
1 (17)(1)80e
1 (18) (1) isuk
1 (1) ob
1 (1)r6i
1 (2)wpp
1 (3)8yj
1 (4)
1 (5)v6o
1 (13)lqg
1 (14) osx
1(15)la7
1 (16) (1) (1) tulang
1 (17)(1)80e
1 (18) (1) isuk
1 (1) ob
1 (1)r6i
1 (2)wpp
1 (3)8yj
1 (4)
1 (5)v6o
1 (13)lqg
1 (14) osx
1(15)la7
1 (16) (1) (1) tulang
1 (17)(1)80e
1 (18) (1) isuk
1 (1) ob
1 (1)r6i
1 (2)wpp
1 (3)8yj
1 (4)
1 (5)v6o
1 (13)lqg
1 (14) osx
1(15)la7
1 (16) (1) (1) tulang
1 (17)(1)80e
1 (18) (1) isuk
1 (1) ob
1 (1)r6i
1 (2)wpp
1 (3)8yj
1 (4)
1 (5)v6o
1 (13)lqg
1 (14) osx
1(15)la7
1 (16) (1) (1) tulang
1 (17)(1)80e
1 (18) (1) isuk
1 (1) ob
1 (1)r6i
1 (2)wpp
1 (3)8yj
1 (4)
1 (5)v6o
1 (13)lqg
1 (14) osx
1(15)la7
1 (16) (1) (1) tulang
1 (17)(1)80e
1 (18) (1) isuk
0102030405060708091011121314151617181920dua puluh hijiduapuluh duadua puluh tiludua puluh opat252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139